Førskolen på Grejsdal Skole

Vejle Kommune har med fokus på den gode overgang også et tilbud om førskole for de børn, der skal starte i skole til august. På Grejsdal Skole starter førskolen d. 3. april 2017.

Børnene i børnehaveklassen kommer til skolen med forskellige oplevelser og baggrunde fra deres tidligere institutioner. Vi har erfaret, at børnene har stor glæde af førskolen og at børnene får nogle gode brugbare sociale og faglige oplevelser inden starten i børnehaveklassen. Personalets, forældrenes og børnenes erfaringer fra tidligere år viser, at de børn, der har været tilknyttet førskolen, får en god skolestart og et markant bedre afsæt for udbytte af skoledagen.

Citater fra den skriftlige evaluering:

”Har aldrig oplevet så god en start/skift fra en anden institution til en anden. Tak for det”. ”Hun er glad for at komme i skole”. ”Godt og spændende for børnene”. ”Stor ros til de voksne for deres pædagogiske arbejde”. ”Vi var glade for, at vi valgte at lade vores barn starte i førskolen”.

Vi glæder os til at byde de nye elever og deres familier velkommen på skolen. Nedenfor kan man læse mere om skoleparathed, hverdagen i førskolen, den gode overgang og MiniLeague.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller ønsker at besøge skolen, så kontakt skolens kontor for at lave en aftale på tlf. 7681 4030 eller send en mail til skolen på mail [email protected].

Skoleleder Connie Tolderlund Hadberg ([email protected])