SFO Lindetræet

Grejsdal skoles sfo er opkaldt efter skolens enlige Lindetræ i skolegården og er placeret i skolens indskolingslokaler efter undervisningen slutter. Vi ser vores sfo som en stor del af Grejsdal Skoles kultur og ønsker at der er et godt samarbejde mellem sfo og skole, så børn der har haft en svær dag, ikke bliver efterladt bare fordi skoletiden slutter. Da Grejsdal Skoles sfo er en del af skolen, vil børnene opleve dygtige professionelle voksne, som de også kender fra undervisningen.

Vi går meget du af at skabe en sfo hvor børnene har lyst til at være, men også hvor der er et højt fokus på fritidspædagogikken i formel og uformel grad skal trives.

På siden her kan du læse mere om hvad vi laver i sfo'en og hvordan vi oftest opbygger dagen.

Ydermere kan du se lidt om hvordan vores sfo ser ud.

Genveje:
For at logge ind på tabulex, skal du trykke på menupunktet Intra og vælge Tabulex (SFO)
For at tilmelde dig sfo, ændre sfo-modul eller framelde sfo-modul, tryk på dette link (kræver NemID).
For at finde vejledninger til Tabulex SFO, tryk på dette link.
Pædagogstuderende, for at læse mere om skolen som praktiksted, tryk på dette link.