Overgang til  7. klasse

Grejsdal Skole tilbyder ikke udskoling, og eleverne i skoledistriktet hører derfor til Vejle Midtbyskoles distrikt.

Vejle Midtbyskoles udskoling ligger i Strandgade (tidl. Langelinie Skole), og skolerne har etableret et samarbejde om overgangen fra fødeskoler til Vejle Midtbyskole. Samarbejdets elementer er kort beskrevet i nedenstående, som er godkendt i skolernes bestyrelser.

I forbindelse med overgangen i det forår, hvor eleverne går i 6. klasse, vil Grejsdal Skole i samarbejde med forældre og elever deltage i konkret samarbejde om bl.a. klassedannelse, som vi også kommer med ideer til.

Hvis I har spørgsmål til dette er I velkomne til at kontakte klasselæreren eller Grejsdal Skole. Vi vil desuden anbefale, at I orienterer jer på Vejle Midtbyskoles hjemmeside eller kontakter Vejle Midtbyskole for yderligere informationer.