image
Billedet på sidehoved

Studerende på Grejsdal Skole

Selvom vi er en mindre skole, ser vi utrolig stor kvalitet i at have studerende på vores skole, både for at hjælpe til med at vi får nogle kvalificerede og veluddannede lærere og pædagoger, men også fordi det har stor værdi for vores skole, at have fagpersoner der kommer ind udefra med nyeste pædagogiske og didaktiske viden, som kan agere sparringspartner for såvel pædagogisk personale som ledelse.
 

Pædagogstuderende

Vi har god tradition for at have pædagogstuderende på skolen og for at det kan blive en tilfredsstillende oplevelse ønsker vi kun at have en pædagogstuderende ad gangen. Via de fire knapper herunder, kan du læse lidt mere om hvad vi er for et sted, hvilke overvejelser vi gør os i rollen som praktiksted, hvilke områder vi mener vi har en spidskompetence i osv.

Lærerstuderende

Vi har tidligere haft tradition for at have lærerstuderende på skolen og kunne godt tænke os at initiere traditionen igen. Vi mener bestemt at vi er en skole der har meget at byde på, så giv os en e-mail, så tager vi en dialog om mulighederne ([email protected]). Via de fire knapper herunder, kan du læse lidt mere om hvad vi er for et sted, hvilke overvejelser vi gør os i rollen som praktiksted, hvilke områder vi mener vi har en spidskompetence i osv.