Grejsdal skoles forældreforening

Grejsdal Skole har en aktiv forældreforening, som har eksisteret siden 1970. Foreningen består i øjeblikket af 15 frivillige forældre samt en medarbejderrepræsentant fra skolen.

Foreningens formål er at fremme det gode samarbejde mellem skole og hjem, og i samarbejde med skolen, at skaffe økonomiske midler, som kommer de enkelte klasser eller skolen til gavn via sociale aktiviteter mv.

Forældreforeningen arrangerer i øjeblikket følgende aktiviteter for skolens elever:

• Skolefest for 0. – 6. årgang samt tidligere elever
  • Høstfest for 0. – 6. årgang

Forældreforeningen har blandt andet ydet tilskud til:

• Buskørsel til Givskud ZOO for de mindste årgange
  • Trivselsdag for skolens elever og lærere, hvor der var inviteret en rapper
  • DJ til skolefesten

De enkelte klasser kan desuden ansøge forældreforeningens bestyrelse om et årligt tilskud til klassekassen på 2.000 kr. I 4. klasse kan der søges om et ekstra tilskud på 2.000 kr. til hjælp til lejrturen.

Forældreforeningen har brug for forældrenes støtte og opbakning. Derfor beder vi en gang om året venligst om, at alle familier indbetaler 150 kr. i kontingent.

Kristine Krebs Lassen