Undervisning på Grejsdal Skole

På Grejsdal Skole lægger vi en stor indsats i at den undervisning og læring der foregår på vores skole, er moderne og tilpasset, så eleven får mest muligt ud af den. I denne sektion af hjemmesiden, vil du finde læringsmetoder som er såvel klassiske som moderne.

Vi ønsker at have en skole som er gennemskuelig for eleven at færdes i, men dog også tilpasset til de elever vi har på gældende tidspunkt på skolen. Derfor lader vi det også være op til de enkelte teams på skolen, at vurdere hvad der skal til for at læringen bliver optimal. Selvfølgelig som ved en hvilken som helst anden politisk professionel institution, er det bestyrelsens rolle at udstikke principper og værdier, som skolens personale udmønter i politikker.

Genveje: