Ny vikar på skolen

Skolen har til alle tider behov for tre til fem tilkaldevikarer til at fylde huller i forbindelse med forskellig fravær (sygdom, uddannelse, møder mm.).

I Vejle kommune er der lavet en jobportal, hvor vi vil lægge stillingsopslag ud, når vi mangler vikarer. Du kan ligeledes lægge en ansøgning ind.

Jobbank for pædagogmedhjælper

Hvis det vurderes at der er et behov for netop dig, kontakter vi dig og beder dig komme ind til en uformel samtale. Her tager vi en snak om hvad det kræves at være tilkaldevikar, og hvorfor det er dejligt at arbejde med børn. Det er en god ide at tage et godt kig på skolens hjemmeside før samtalen.

Alle tilkaldevikarer bliver opkrævet en børneattest inden ansættelse (vi ordner det via e-boks når vi bliver enige om at samarbejde).

Forventninger til tilkaldevikaren

• Vi forventer at man er klar ved telefonen når vi ringer fra kl. ca. 7.
  • Vi lærer dig at finde vikarmateriale via PersonaleIntra.
  • Kontoret er altid tilgængelig - ingen står alene!