Connie Tolderlund Hadberg den 28-08-2015
    Kære forældre
    6. klasse har i dag i madkundskab arbejdet med ideer og sunde forslag til madpakken. Vedhæftet er fotos, så I kan se både arbejdet og de fantastiske resultater. Vi var ikke i stand til at kåre en vinder: de smagte meget forskelligt og virkelig godt!
    Hele klassen arbejdede godt og drøftede forskellige smagsmuligheder med hinanden. Jeg er imponeret over, hvor meget de fik ud af opgaven og de ingredienser, der var stillet til rådighed.
    Vi har aftalt, at 6. klasses ideer til madpakken lægges på skolens hjemmeside, så der er ideer til, hvordan man kan lave noget sundt og godt til madpakken - se iøvrigt skolens kostpolitik.
    Venlig hilsen og god weekend
    Connie og Mette
    Thomas Østerlund Mortensen den 14-08-2015
    Påmindelse for høstfest torsdag den 3. september 2015
    Som en lille servicebesked minder vi jer om at det er torsdag den 3. september der er høstfest på skolen. Aftenen starter kl. 17:00 og slutter kl. 20:00 og vil bestå af boder fra klasserne, hvor eleverne kan tjene til deres klassekasse. Derudover vil der være en bod fra Forældreforeningen, hvor de sælger salat med flutes, slush ice, popcorn, sodavand, øl, vin mm. – HUSK KONTANTER.

I bedes selv medbringe kød og lignende til grillen samt service (tallerken, krus og bestik). Skolen og Forældreforeningen stiller grill til rådighed.

I næste uge kommer den endelig indbydelse hvor I kan tilmelde jer til salat og flutes.
    Husk alle midler går til børnene (enten via boderne og klassekasserne eller via Forældreforeningen og de sponsorater de giver til skolens og andre relevante aktiviteter).

Vel mødt!