image
Billedet på sidehoved

SFO

 • ikon
  Connie Tolderlund Hadberg den 27-11-2015
  Kære alle: børn, forældre og bedsteforældre
  Vi vil gerne sige tusind tak for hjælpen i dag. Det er dejligt, at I bakker så talstærkt og ihærdigt op om juleklippedagen. Vi vil nu gå og glæde os gennem hele december måned over stjerner, engle, hjerter og guirlander og alt det fine pynt allevegne. Og vi vil tale om alle de nye ideer til julepynt, som I bragte med jer ind i skolen.
  En særlig tak til 2. klasse for Luciaoptog og til 6. klasse for dejlige æbleskiver.
  Rigtig god weekend.
  Venlig hilsen
  Personale og ledelse på Grejsdal Skole
   
 • ikon
  Connie Tolderlund Hadberg den 02-10-2015
  Byggeri
  Vi er nu klar til at gå i gang med ombygningen af faglokalerne ved sløjd og musik. Tegningerne er klar, materialerne er valgt og håndværkerne er parate. Vi har næsten tømt alle tingene ud...og vi glæder os.
  Byggeperioden er fra den 12. oktober til og med den 11. december, hvor vi alle må hjælpe hinanden med at få dagligdagen til at fungere - både undervisningen færdslen omkring skolen.
  I byggeperioden vil der være mere færdsel omkring skolen end der plejer. Jeg har aftalt med håndværkerne, at de i byggeperioden parkerer i indkørslen til skolegården. Der vil blive afspærret mellem parkeringen og skolegården. Der vil dog også være et par personaleparkeringspladser foran sløjdfløjen, der er afspærret, da hovedindgangen til byggeriet bliver fra den side.
  Personale og håndværkere må parkere neden for spejderhytten eller neden for boldbanen.
  I byggeperioden vil det være dejligt, at så mange som muligt går eller cykler til skole med børnene. Vi må bede jer om at være tålmodige og forsigtige, hvis I kører og skal vende ved Lyngbakken, da der jo også er håndværkere, der kommer og går.
  Det vil ikke være muligt at sætte børn af ved lågen til skolegården i byggeperioden, da den er optaget af parkering og der vil være spærret for gennemgang.
  Vi beder om forståelse og hensyn fra jer alle – og så glæder vi os til at få tre dejlige lokaler, hvor børnene kan være og lære. Hvis I har spørgsmål, så kontakt personalet eller kontoret.
   
  Venlig hilsen
  Connie Tolderlund Hadberg, skoleleder